Genieten van een carport

Een auto is een kostbaar bezit, en staat ook vaak buiten. Natuurlijk wilt u dan ten alle tijden voorkomen dat uw auto beschadigd of vies wordt door regen, vrieskou, stof of pollen. U voorkomt dit met een prachtige carport gemaakt door LUROC.

Een luxe carport.

Bent u de hagelschade, vogelpoep of bladeren op uw auto ook beu? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een carport. LUROC heeft het of kan het voor u op maat maken. De mogelijkheden zijn zeer divers. Kijk in ons assortiment om een indruk te krijgen van de prachtige carports die we u kunnen leveren.

Multifunctionele carport

Uw luxe carport kan met een extra ruimte er aan vast voor nog veel meer doelen dienen. Een carport aan uw garage, tuinkamer of tuinkantoor zorgt ervoor dat u verschillende problemen kunt oplossen met één gebouw. Spullen opbergen, extra werkruimte, ultieme ontspanning en vermaak, de opties zijn eindeloos en de keuze is geheel aan u. We ontwerpen de ruimte zo dat hij voor u optimaal functioneert.

Carport met zonnepanelen

Heeft u de milieubewuste keuze gemaakt een elektrische auto te rijden? Een carport met zonnepanelen kan dan een mooie toevoeging zijn. Op deze manier wekt u uw eigen energie op en kunt u de auto voordelig en groen opladen.