LUXE VERANDA.

De showtuin

Na een vriendelijk gesprek hebben we een afspraak ingepland met het koppel om langs te komen bij onze show tuin. Na de ideeën te hebben besproken en rond gelopen te hebben om te kijken naar verschillende bouwwerken en afwerkingen is het koppel gekomen tot een mooie keuze: een luxe veranda. In de stijl van een van onze bouwwerken in de showtuin.

Landelijke uitstraling

Door langs te gaan op locatie bij de klant zagen we al snel dat het bouwwerk een landelijke uitstraling met strakke afwerking nodig had. Door een deel van het hangplafond ook mee te nemen in het bouwwerk hebben we hier één geheel van gemaakt. Om het een zo slank mogelijke uitstraling te geven hebben we gekozen voor een stalen staander met wbp beplating. Door het hele bouwwerk met een hoogglans afgelakt te hebben komt de uitstraling tot zijn recht bij de rest van het huis.

 

Inspiratie.

Laat je inspireren.

Glazen schuifwand

Deze luxe veranda hebben we in samenwerking met de klant gerealiseerd met een glazen schuifwand. Omdat er een open weiland aan de tuin grenst hebben we in samenspraak met het koppel besloten om deze te plaatsen. Het is natuurlijk heerlijk om met zo’n luxe veranda grotendeels uit de wind te kunnen zitten.

Grote lichtstraat

De lichtval zou voor een groot deel wegvallen binnen bij het plaatsen van deze veranda. Dit was volgens het koppel niet de bedoeling. Daarom hebben we gekozen voor een zo groot mogelijke lichtstraat in deze luxe veranda. Door rekening te houden met verhoudingen met het huis is dit een erg fraai geheel geworden. Door het plaatsen van de lichtstraat komt er nog altijd voldoende licht binnen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Het koppel kan nu heerlijk genieten onder hun veranda met de mooie zomerdagen.

 

Benieuwd geworden?

Maak gerust een afspraak voor onze showtuin!