Wij realiseren de poolhouse van uw dromen

Volledig op maat gemaakte poolhouse die past bij uw tuin en woning.

Een poolhouse geeft Rust

Met een poolhouse voelt het iedere dag als vakantie. De luxe uitstraling en gemakken die een poolhouse biedt, geven uw huis en tuin de rustgevende sfeer die u verdient. Na een duik in het zwembad relaxen op fijne ligstoelen, of tot rust komen in een wellness ruimte met sauna. De opties zijn eindeloos. Al uw wensen worden verwerkt in een uniek ontwerp dat aansluit bij uw tuin en woning.

 

Alleen de hoogste Kwaliteit

De poolhouses van LUROC worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is ieder poolhouse uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze producten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, poolhouses van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

 

 
 

Inspiratie.

Inspiratie Uit Eerdere Projecten

Om een kleine indruk te krijgen. Natuurlijk zijn alle opties mogelijk en maken we alles geheel naar uw wens.

De Voordelen Van een Poolhouse

Ontspanning

Een plek om samen te komen en te ontspannen. Geen natte voeten meer binnen en een ideale plek om heerlijk tot rust te komen langs uw zwembad. Een open haard, afgesloten met glazen schuifwanden. Alles is mogelijk en we denken graag met u mee.

 

Technische ruimte

Ruimte voor de technische ruimte nodig bij uw zwembad, en tegelijkertijd een plek voor gereedschap. Geheel ingedeeld naar uw wensen. Twee vliegen in een klap!

 

Perfect op maat gemaakt

Altijd al gedroomd van een ideaal op maat gemaakte buitenruimte die perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw huis. LUROC maakt het mogelijk.

 

Alle opties op een rijtje

Ieder bouwwerk is uniek en wij doen er alles aan om het bouwwerk voor 100% aan te sluiten bij de wensen van de klant. De mogelijkheden zijn daarom erg divers. We proberen altijd te kijken naar uw woning en daarbij passen we onze stijl, mede naar uw wensen, aan!

 
 • Glazen Schuif(Vouw) Wanden
 • Spots, verwerkt in plafond
 • Gestucte wanden
 • Een heerlijke Openhaard
 • speciale designs en ontwerpen
 • Alle soorten dakopbouw
 • Traditioneel bouwen met pen/gat verbindingen
 • Zeer uiteenlopende soorten wandopbouw
 • Sanitair ruimtes
 • Sauna’s
 • Alle vormen en maten
 • Buitenkeukens

De exclusieve werkwijze van LUROC.

1. Creativiteit

U heeft een idee voor de realisatie van uw poolhouse. Wij denken graag met u mee. Na het invullen van het contact formulier nemen wij graag telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Vervolgens heten we u graag welkom in onze show tuin waar we samen tot een plan komen over hoe uw poolhouse op maat tot werkelijkheid gebracht kan worden.

2. Tekening en offerte

Na het gesprek gaan we aan de slag met een 3d tekening en het opstellen van de offerte. Alle kleine details kunnen ondertussen nog aangepast en bijgeschaafd worden. We sturen u graag deze gegevens op en komen hierna langs om alles in te meten. De meeste klanten hebben nog aanpassingen die hierna doorgevoerd kunnen worden. Wij werken en denken hier graag aan mee. Uw poolhouse moet aan al uw eisen voldoen.

 

 

 

3. Realisatie

Vervolgens gaan we aan de slag met de realisatie van de poolhouse op maat. We bereiden alles voor op de werkplaats zodat we zo min mogelijk tijd kwijt zijn en de bouw zo efficiënt mogelijk kan plaats vinden.