Wat is een poolhouse?

Vrijstaande buitenruimte

Vind u het vervelend dat uw kinderen of gasten na het zwemmen een heel spoor meenemen naar binnen en uw mooie vloer beschadigen. En als u in de zomer een drankje wilt pakken en daarvoor een heel eind moet lopen naar de koelkast. Dan is een luxe poolhouse DE oplossing voor U.

Een luxe poolhouse is een gebouw waar in elk seizoen ruim van genoten kan worden. Het bevind zich vaak in de buurt van het zwembad, hierin kan een technische ruimte gebouwd worden waar de filterinstallatie geplaatst wordt. Maar bovenal biedt het ruimte om samen te komen voor een drankje, en om jezelf te douchen en om te kleden na het zwemmen.

Geniet van de rust

Bent u het ook zat dat uw kinderen overal hun troep laten slingeren?. De luxe poolhouse bied genoeg ruimte om uw zwemattributen op te bergen. zodat u er nooit meer tegen aan hoeft te kijken wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van het zwembad.

Wij denken mee

Overweegt u om een luxe poolhouse te bouwen? bij LUROC hebben wij een ruim assortiment hout die uw luxe poolhouse tot in de puntjes verzorgt zoals u dat voor ogen heeft. Wij maken van uw wens een realisatie. Douglas en eikenhout is waar wij ons voornamelijk mee bezig houden, maar wilt u iets anders? Wij regelen dat voor U. Geen fan van een houtlook? Er zijn ook mogelijkheden uw luxe poolhouse gedeeltelijk op te bouwen met staal voor een moderne look.