Wij realiseren de carport van uw dromen

Volledig op maat gemaakte carport die past bij uw tuin en woning.

Luxe houten carport

Nog geen plek waar uw auto veilig en droog kan staan? Dan is een luxe houten carport een goede oplossing. U kunt kiezen voor alleen een overdekking voor de auto(‘s) of een combinatie van schuur en carport. Op deze manier wordt de ruimte optimaal benut en kunt u naast de mogelijkheid uw auto onder de carport te plaatsen er ook voor kiezen hem afgesloten, binnen in de garage te zetten. Dit kan erg fijn zijn als u een aantal dagen weg gaat of op vakantie bent. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw auto veilig en uit het zicht staat.

 

Alleen de hoogste Kwaliteit

De carports van LUROC worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo is iedere overkapping uniek en past deze perfect bij de stijl van uw woning en tuin. Met onze passie voor hout maken wij al onze producten op ambachtelijke wijze en dit is terug te zien in het eindproduct, poolhouses van de hoogste kwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.

 

 
 

Inspiratie.

Inspiratie Uit Eerdere Projecten

Om een kleine indruk te krijgen. Natuurlijk zijn alle opties mogelijk en maken we alles geheel naar uw wens.

De Voordelen Van een Carport

Ontspanning

Een plek om samen te komen en te ontspannen. Heerlijk samen genieten van bijvoorbeeld een barbeque. Misschien een open haard of afgesloten met glazen schuifwanden. Alles is mogelijk en we denken graag met u mee.

 

Lang nazomeren

Een extra ruimte aan huis waar langer genoten kan worden van de zomer. Eventueel tegelijkertijd een plek voor opslag. Geheel ingedeeld naar uw wensen. Twee vliegen in een klap!

 

Perfect op maat gemaakt

Altijd al gedroomd van een ideaal op maat gemaakte buitenruimte die perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw huis. LUROC maakt het mogelijk.

 

Alle opties op een rijtje

Ieder bouwwerk is uniek en wij doen er alles aan om het bouwwerk voor 100% aan te sluiten bij de wensen van de klant. De mogelijkheden zijn daarom erg divers. We proberen altijd te kijken naar uw woning en daarbij passen we onze stijl, mede naar uw wensen, aan!

 
 • Glazen Schuif(Vouw) Wanden
 • Spots, verwerkt in plafond
 • Gestucte wanden
 • Een heerlijke Openhaard
 • speciale designs en ontwerpen
 • Alle soorten dakopbouw
 • Traditioneel bouwen met pen/gat verbindingen
 • Zeer uiteenlopende soorten wandopbouw
 • Sanitair ruimtes
 • Sauna’s
 • Alle vormen en maten
 • Buitenkeukens

De exclusieve werkwijze van LUROC.

1. Creativiteit

U heeft een idee voor de realisatie van uw poolhouse. Wij denken graag met u mee. Na het invullen van het contact formulier nemen wij graag telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Vervolgens heten we u graag welkom in onze show tuin waar we samen tot een plan komen over hoe uw poolhouse op maat tot werkelijkheid gebracht kan worden.

2. Tekening en offerte

Na het gesprek gaan we aan de slag met een 3d tekening en het opstellen van de offerte. Alle kleine details kunnen ondertussen nog aangepast en bijgeschaafd worden. We sturen u graag deze gegevens op en komen hierna langs om alles in te meten. De meeste klanten hebben nog aanpassingen die hierna doorgevoerd kunnen worden. Wij werken en denken hier graag aan mee. Uw poolhouse moet aan al uw eisen voldoen.

 

 

 

3. Realisatie

Vervolgens gaan we aan de slag met de realisatie van de poolhouse op maat. We bereiden alles voor op de werkplaats zodat we zo min mogelijk tijd kwijt zijn en de bouw zo efficiënt mogelijk kan plaats vinden.