Sier uw buitenverblijf met een openhaard

Uw Buitenverblijf met openhaard.

Heeft u net besloten om bij LUROC een tuinkamer, tuinkantoor, poolhouse of veranda aan te schaffen? Deze bouwwerken zijn extreem efficient en bieden u veel extra leefruimte en comfort. Nu kunt u gaan nadenken over het de verschillende opties en mogelijkheden om uw tuindecoratie perfect aan te laten sluiten op uw wensen en behoeftes. Een van de meest gezellige én functionele toevoeging aan uw nieuwe tuingebouw is een open haard.

Gaskachel of een open haard?

De populariteit van gaskachels is de afgelopen jaren erg toegenomen. Dat komt niet als een verrassing want ze zijn namelijk een erg goede oplossing als u liever geen open vuur in uw woonkamer of tuingebouw heeft. Dit kan zijn om verschillende reden maar de meest genoemde is toch wel het gevaar voor kleine kinderen en dieren. Met een gaskachel kunt u toch genieten van de sfeer van een brandend vuurtje maar wel veilig achter glas. Op deze manier kunt u met een gerust hart even de kinderen alleen laten.

Ultiem vakantiegevoel met uw eigen open haard

Buiten genieten voor een knapperend haard vuurtje, hartje winter; Dat klinkt toch als een heerlijke skivakantie-droom? Het gevoel van luxe en tegelijkertijd ongekende knusheid is wat een open haard zo bijzonder maakt. Gelukkig is dit ook erg goed mogelijk in uw eigen tuin! In uw tuingebouw genieten van het buitenleven, óok in de koudere maanden. Verleng de periode dat u kunt genieten van uw tuin door een warm plekje te creëren waar u heerlijk kunt relaxen met een glaasje wijn of warme chocomel. Door uw tuindecoratie op een juiste manier te isoleren blijft de warmte van uw open haard goed in de ruimte hangen zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de hittebron.

Bespreek uw wensen met ons!

Heeft u advies nodig of twijfelt u nog over het aanschaffen van een gaskachel of open haard? Bespreek dit gerust met ons en we kijken samen naar de passende opties. Zo zorgen we ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Ons gezamenlijke doel is uw perfecte tuindecoratie realiseren!