Tuinkamer in Berkel-Enschot

De showtuin

Deze mooie tuinkamer hebben wij gerealiseerd met eikenhout en glazen schuifwanden. Ook kunt u deze afwerking terug vinden in onze showtuin. Deze tuinkamer biedt ontspanning en rust en kan in elk seizoen worden gebruikt. Deze tuinkamer is afgewerkt met een dubbel boeiboord. Een houten vlonder, grote oversteken en een halfhout verbinding alles natuurlijk naar wens van de klant. Onze vakmannen bouwen hoe u het voor ogen heeft.

Robuuste uitstraling

Door het eikenhout krijgt deze tuinkamer een krachtige en sterke uitstraling. En de glazen schuifpanelen geeft de tuinkamer een moderne look. Daarmee leveren wij meteen kwaliteit af.

 

Inspiratie.

Laat je inspireren.

Glazen schuifwand

Deze tuinkamer hebben we in samenwerking met de klant gerealiseerd met een glazen schuifwand. Omdat je zo gedurende de dag een heerlijke lichtinval hebt en daar volop van kunt genieten. Mevrouw vond het belangrijk om een goed boek te lezen in haar nieuwe tuinkamer. En daar hebben wij voor gezorgd.

Afwerking

Bij het afwerken van deze tuinkamer hebben wij delen zweeds rabbat gebruikt. Ook de vlonder is afgewerkt met een eiken look. De zwarte pui geeft een mooi contrast weer bij de tuinkamer. Ook zit er een ruim overstek aan mocht u in de zomer heerlijk buiten willen zitten, maar wel droog natuurlijk.

 

Benieuwd geworden?

Maak gerust een afspraak voor onze showtuin!