LUXE KAPSCHUUR

De showtuin

Deze luxe kapschuur kunt u terug vinden in onze show tuin. Wij maken samen met de klant een afspraak hoe we het gaan aanpakken en in welke bouwstijl we het gaan maken. Deze luxe kapschuur is voorzien van een evenwijdig overstek zodat het zijn landelijke look behoudt. Wij hebben hierin gekozen voor een afwerking met zwart gebeitst Zweeds rabbat.

Landelijke uitstraling

Door langs te gaan op locatie, zijn we er al vlug achter gekomen dat een landelijke uitstaling het beste past bij de omgeving. Deze luxe kapschuur is voorzien van een eiken houtskelet en daarin hebben wij 2 enkel openslaande rustieke deuren gebouwd die zijn voorzien van een zwarte deurheng. Dit valt perfect samen met de afwerking van het zwart gebeitst Zweeds rabbat wat wij hebben gebruikt voor de realisatie.

 

Inspiratie.

Laat je inspireren.

Opslagruimte

De klant vond het belangrijk zijn spullen te kunnen opbergen in de luxe kapschuur. Wij hebben ervoor gezorgd dat er 2 aparte ruimtes zijn geïnstalleerd en een open overdekt deel. Zoals u ziet op de bovenstaande foto is van deze ruimte ook meteen goed gebruik gemaakt. Wij houden bij LUROC altijd de ideeën van de klant in onze achterhoofd. De opties voor de luxe kapschuur zijn eindeloos en passen in ieders visie.

Opbouw

Voor de opbouw van dit project zijn we begonnen met de betonnen poeren te plaatsen. Eenmaal uitgehard kunnen we aan de slag met het eiken houtskelet te monteren. Hierbij hebben wij een overstek gemaakt die aan alle kanten dezelfde afmeting heeft. voor de afwerking zijn we aan de slag gegaan met zwart gebeitst Zweeds rabbat voor een moderne maar ook een landelijke look.

 

Benieuwd geworden?

Maak gerust een afspraak voor onze showtuin!