Over ons.

Wij vertalen uw wensen graag in een perfect op maat gemaakt plan onder het genot van een goede bak koffie

Wie wij zijn.

Wij zijn een jong team van creatievelingen met een visie. Samengekomen door passie in de houtbouw. LUROC. staat voor Luurssen Outdoor Creations. Wij willen het buitenleven een stukje mooier maken en doen hier dan ook alles aan om het voor de klant een zo aangenaam mogelijk proces te maken.

LUROC. is een voortzetting van een zeer betrouwbare lokale houtbouwer. De visie en precisie die 25 jaar ervaring binnen dit bedrijf geboden heeft nemen we mee en breiden deze uit tot een zeer gewild en mooi bedrijf.

Onze visie

Door de klant volledig te ontzorgen in alle facetten van de realisatie van een bouwwerk kunnen we ons onderscheiden. De klant heeft een vast contactpersoon die de gehele bouw in handen heeft en realiseert.

 

Persoonlijke aandacht

Wij vertalen uw wensen graag in een perfect op maat gemaakt plan onder het genot van een goede bak koffie in onze showtuin. We denken met u mee en bieden onze creatieve ingevingen om zo een perfect en compleet aanbod te kunnen leveren.

 

Echte ambacht

Al onze producten worden met de hand vervaardigd tot massieve bouwwerken. Hierdoor is ieder project uniek. Dat is de kracht van LUROC.

 
 

Eerste contact

Tijdens dit eerste gesprek word duidelijk wat voor plannen u heeft. We nodigen u hierbij uit voor een eerste gesprek.

De inspiratie tuin

U neemt al uw plannen mee naar onze showtuin. Hier zult u verschillende vormen van afwerking kunnen bekijken. We stellen samen een schets op en gaan vervolgens de offerte opmaken.

Offerte

Na goed contact te hebben en de plannen voor uw bouwwerk te hebben uitgewerkt gaan we aan de slag met het opmaken van de offerte. Goed contact staat hierin centraal. Bij aanpassingen is dat natuurlijk gewoon mogelijk.

Realisatie

Wij bereiden het project onder gunstige omstandigheden op de werkplaats voor. Hierdoor kan het realiseren van het project zo snel en soepel mogelijk verlopen. Vervolgens komen we het bouwwerk bij u plaatsen.

Oplevering

Onder het genot van een drankje presenteren wij u uw nieuwe bouwwerk. Een prachtig stukje kunst!