Luxe Poolhouse

De showtuin

Dit luxe poolhouse is een van de prachtige bouwwerken in onze showtuin. We hebben gekozen voor een strakke uitstraling. Door een kleine overstek te maken aan alle zeide behoudt het bouwwerk zijn landelijke vormen. We hebben hierin gekozen voor een afwerking met zwart gebeitst zweeds rabat van douglashout.

Moderne uitstraling

Door de dikke robuuste douglas staanders te combineren met een glazen schuifwand behoud het zijn strakke en moderne uitstraling. Voor een ultiem tuingevoel is er naast het zwembad ook een plek nodig om volledig tot rust te komen. Hierbij hoeft niet gekeken te worden naar natte voeten!

 

Inspiratie.

Laat je inspireren.

L-Vorm

Door gebruik te maken van een L-vormig geheel wordt het poolhouse zowel gebruikt zowel als functie waarvoor hij bedoeld is: ultieme luxe en rust. Dit zorgt er echter ook voor dat het gebruikt kan worden als afscheiding tussen dit deel en de rest van de tuin. De achterzijden zijn daarom ook volledig afgewerkt in zwart douglas zweeds rabat.

Dubbel openslaande rustieke deur.

De rustieke afwerking maakt het bouwwerk tot een mooi geheel. We hebben hierin gekozen voor een zwarte duim heng. Dit met in de achtergrond het zwarte zweeds rabat maakt het tot een erg mooi geheel. bent u benieuwd naar wat we nog meer in onze showtuin hebben staan? U kunt ons telefonisch bereiken of via het contact formulier een aanvraag doen.

 

Benieuwd geworden?

Maak gerust een afspraak voor onze showtuin!