Wij realiseren een gastverblijf van uw dromen

Volledig op maat gemaakte gastverblijf die past bij uw tuin en woning.

Multifunctioneel gastenverblijf

Naast de mogelijkheid om vrienden en familie onderdak te bieden kan de ruimte ook gebruikt worden als kantoor. Zakelijke besprekingen en meetings worden nu een stuk comfortabeler in de luxe van uw eigen gastenverblijf. Dicht bij huis en persoonlijk, zonder zakelijke contacten direct in uw woning te hoeven ontvangen. Bent u voor werk in bezit van gevoelige documenten? Geen probleem, een afgesloten kantoorruimte of kluis instaleren is altijd mogelijk. Zo kunt u na kantooruren met een gerust gevoel gasten laten overnachten.

Stijlvol

Het gastenverblijf kan perfect afgestemd worden op uw woning en tuin. Op deze manier is het verblijf een mooie toevoeging aan het geheel en niet alleen een functionele ruimte

 

 

Inspiratie.

Inspiratie Uit Eerdere Projecten

Om een kleine indruk te krijgen. Natuurlijk zijn alle opties mogelijk en maken we alles geheel naar uw wens.

De Voordelen Van een Gastenverblijf

Ontspanning

Een plek om samen te komen en te ontspannen. Geen natte voeten meer binnen en een ideale plek om heerlijk tot rust te komen langs uw zwembad. Een open haard, afgesloten met glazen schuifwanden. Alles is mogelijk en we denken graag met u mee.

 

Technische ruimte

Ruimte voor de technische ruimte nodig bij uw zwembad, en tegelijkertijd een plek voor gereedschap. Geheel ingedeeld naar uw wensen. Twee vliegen in een klap!

 

Perfect op maat gemaakt

Altijd al gedroomd van een ideaal op maat gemaakte buitenruimte die perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw huis. LUROC maakt het mogelijk.

 

Alle opties op een rijtje

Ieder bouwwerk is uniek en wij doen er alles aan om het bouwwerk voor 100% aan te sluiten bij de wensen van de klant. De mogelijkheden zijn daarom erg divers. We proberen altijd te kijken naar uw woning en daarbij passen we onze stijl, mede naar uw wensen, aan!

 
 • Glazen Schuif(Vouw) Wanden
 • Spots, verwerkt in plafond
 • Gestucte wanden
 • Een heerlijke Openhaard
 • speciale designs en ontwerpen
 • Alle soorten dakopbouw
 • Traditioneel bouwen met pen/gat verbindingen
 • Zeer uiteenlopende soorten wandopbouw
 • Sanitair ruimtes
 • Sauna’s
 • Alle vormen en maten
 • Buitenkeukens

De exclusieve werkwijze van LUROC.

1. Creativiteit

U heeft een idee voor de realisatie van uw poolhouse. Wij denken graag met u mee. Na het invullen van het contact formulier nemen wij graag telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Vervolgens heten we u graag welkom in onze show tuin waar we samen tot een plan komen over hoe uw poolhouse op maat tot werkelijkheid gebracht kan worden.

2. Tekening en offerte

Na het gesprek gaan we aan de slag met een 3d tekening en het opstellen van de offerte. Alle kleine details kunnen ondertussen nog aangepast en bijgeschaafd worden. We sturen u graag deze gegevens op en komen hierna langs om alles in te meten. De meeste klanten hebben nog aanpassingen die hierna doorgevoerd kunnen worden. Wij werken en denken hier graag aan mee. Uw poolhouse moet aan al uw eisen voldoen.

 

 

 

3. Realisatie

Vervolgens gaan we aan de slag met de realisatie van de poolhouse op maat. We bereiden alles voor op de werkplaats zodat we zo min mogelijk tijd kwijt zijn en de bouw zo efficiënt mogelijk kan plaats vinden.