Poolhouse – vakantie in eigen tuin

Maak het vakantiegevoel thuis helemaal compleet met een perfect ontworpen poolhouse. Op warme dagen na het zwemmen heerlijk opdrogen op een luxe ligbed in uw poolhouse, ziet u het al voor zich?

wellness in uw eigen tuin

Poolhouses zijn er in vele soorten en maten. Bij Ben Boers kijken we samen wat voor u de beste optie is en vervolgens maken wij het poolhouse precies zoals u dat voor ogen heeft. Omdat we maatwerk leveren is eigenlijk alles mogelijk. Uw poolhouse kan bijvoorbeeld ook uitgebreid worden met een sauna of massage ruimte. Liever extra ruimte voor een jacuzzi? Ook dat is mogelijk, laat de jacuzzi perfect inblenden in uw tuin door hem te verwerken in uw poolhouse.

multifunctionele poolhouse

Naast het comfort dat u kunt halen uit u poolhouse op een warme zomerdag, is hij ook erg goed te gebruiken voor andere gelegenheden. Met de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van design kunnen wij uw poolhouse uitbreiden met een gesloten ruimte. Zo kunt u ook als het wat kouder is genieten van uw Ben Boers tuindecoratie. Daarnaast is deze extra leefruimte zeer geschikt om vrienden uit te nodigen voor een borrel of als speelruimte voor de kinderen.

poolhouse in de stijl van uw zwemvijver

Een zwembad of zwemvijver geven een totaal andere look aan uw tuin. Het is daarom ook niet gek dat een poolhouse bedoelt voor een zwembad, misschien niet goed past bij uw zwemvijver. Bij Ben Boers leveren we maatwerk en denken graag met u mee. Zo zorgen we ervoor dat we een poolhouse ontwerpen dat naadloos aansluit op uw tuin en deze naar een hoger niveau tilt.