Waarom een gastenverblijf?

U bent gastvrij. U vindt het heerlijk om vrienden en familie te ontvangen, te entertainen, voor ze te koken. Lekker lang met ze te tafelen. Maar dan is het feest voorbij en komt het onvermijdelijke moment dat er naar huis vertrokken moet worden. Blijven slapen kan natuurlijk altijd, maar dat is toch steeds behelpen. Gelukkig is de achtertuin er nog, want daar kunt u een royaal gastenverblijf bouwen. Maak van uw tuinhuis een luxe gastenverblijf. Stijlvol, groots en met voorzieningen die uw gasten verwennen. Waarschijnlijk bent u jaloers op uw gasten, maar als ze naar huis zijn mag u er zelf in slapen.

Multifunctioneel gastenverblijf

Naast de mogelijkheid om vrienden en familie onderdak te bieden kan de ruimte ook gebruikt worden als kantoor. Zakelijke besprekingen en meetings worden nu een stuk comfortabeler in de luxe van uw eigen gastenverblijf. Dicht bij huis en persoonlijk, zonder zakelijke contacten direct in uw woning te hoeven ontvangen. Bent u voor werk in bezit van gevoelige documenten? Geen probleem, een afgesloten kantoorruimte of kluis instaleren is altijd mogelijk. Zo kunt u na kantooruren met een gerust gevoel gasten laten overnachten.

Stijlvol

Het gastenverblijf kan perfect afgestemd worden op uw woning en tuin. Op deze manier is het verblijf een mooie toevoeging aan het geheel en niet alleen een functionele ruimte