Een tuinkamer op maat laten bouwen?

Een luxe tuinkamer op maat, Die aan al uw wensen voldoet? LUROC kan een buitenverblijf realiseren die aan al uw behoeften vervuld. De basis van onze luxe tuinkamers worden voorzien van hout. Hiervoor werken wij met twee verschillende houtsoorten: douglas en eikenhout.

Voor u natuurlijk de keuze welk hout wij uiteindelijk gaan gebruiken. Wilt u beide soorten hout erin verwerken dan is dat geen probleem voor onze mannen. Een luxe tuinkamer is tevens een plek in de natuur waar u de drukte van het dagelijkse leven achter u kunt laten en lekker tot rust kan komen.

GLASWANDEN VOOR DE FINISHING TOUCH.

Wilt u ook in de winter maanden gebruik maken van uw luxe tuinkamer? Dan is het zinvol de ruimte af te sluiten met glazen schuifwanden. Het glas geeft een ruimtelijk gevoel en creëert openheid. Daarnaast kunt u de glas wanden gewoon openschuiven als het weer warmer wordt. Zo heeft u in elk seizoen ultiem plezier van uw luxe tuinkamer.

TYPEN DAKEN VOOR UW LUXE TUINKAMER

Het type dak dat u kiest voor uw luxe tuinkamer geeft ook gelijk een karakter weer. Gaat u voor een luxe tuinkamer met een zadeldak? Of wilt u toch liever een luxe tuinkamer met een modern plat dak? De keuze ligt helemaal bij u. Een andere mogelijkheid is een rieten dak. Zodat de luxe tuinkamer aansluit bij uw huis.